Cart

0

Velkommen til skræmmende lave priser.

×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Kundeservice

Herunder kan du læse svarene på de mest almindelige spørgsmål. Er der stadig noget du mangler svar på, så ring meget gerne til vores kundeservice på tlf.: 30 60 60 61, eller send os en besked via vores kontaktformular her.

 

Produkterne

 

Er der garanti på produkterne?

Ja! Alle vores produkter er selvfølgelig dækket af den lovpligtige reklamationsret på 2 år. Sker der noget med en vare du har købt af os indenfor de første 24 timer, så kontaktvoreskundeservice.  Er der sket noget med dine vare under transport via fragt mand er det vigtigt at, i kontakter os hurtigst muligt.

Hvorfor er jeres priser så lave?

 

Med nogen af varerne er det simpelt. Det er os der er den officielle importør af vores produkter, som vi køber direkte hos producenten, og da vi samtidig køber ind i store mængder - ofte i containerstørrelser - så får vi en rigtig god pris. Da der ikke er nogen fordyrende mellemled, så har vi mulighed for at sælge produkter af en fantastisk kvalitet til en rigtig god pris.

 

Med andre vare er bestiller vi direkte fra producenten, der for spar vi alle mellem liggende omkostninger, til stråmænd, mellemhandler, agenter og andre markedsførings relateret omkostninger.

 

Kan jeg returnere varen hvis jeg fortryder?

Ja. I følge dansk lovgivning, så har du 14 dages fuld returret når du handler på Internettet, og det har du selvfølgelig også hos os. Hvis du fortryder dit køb efter du har modtaget varen, så skal du huske at sende den tilbage i original indpakning, og varen skal være ubrugt - ellers kan vi jo ikke sælge varen igen, og returretten frafalder. 

Hvad nu hvis varen er beskadiget når den kommer frem?

Vi pakker altid varen så forsvarligt og sikkert som muligt. Men uheldet kan jo være ude, og er varen beskadiget ved ankomst, så er det sandsynligvis sket under transport fra os til dig. Heldigvis er vi fuldt forsikret, så du skal blot returnere varen, så sender vi straks en ny til dig. 

Er jeres produkter lovlige?

Ja. Alle vores produkter lever op til lovens krav - både de danske og eu-lovgivningen.

 

Betaling

Hvilke betalingsmetoder kan jeg bruge?

 

          

Du kan betale med følgende betalingskort:
            

Du kan vælge at overføre pengene til vores konto, eller betale kontakt ved afhentning på vores kontor i Roskilde.

 

 

Er det sikkert at købe hos jer?

Ja!

Hvornår bliver pengene trukket på mit kort?

 

Vi trækker først pengene på dit kort efter vi har sendt varen afsted.

 

Levering

Hvor hurtigt får jeg mine varer?

Vi bestiller dine vare direkte hos Producenten, vi har nøje udvalgt vores producenter, derfor befinder de sig, over hele verden. Derfor er leverings tiden alt fra 4-7 dage.

 

Hvordan bliver varerne leveret?

De tungere varer - bliver sendt med et fragtfirma - fx. DSV og ZAP. Bestiller du levering til en privatadresse, så er det vigtigt at du er hjemme til at modtage pakken. Alternativt, så kan du hænge en fuldmagt på døren, hvor du giver chaufføren tilladelse til at stille pakke, selvom du ikke er hjemme. Alternativet er at du kan få det leveret på arbejdspladsen eller hos en anden part, hvor velkommen er hjemme, så slipper du fra tænke på det.

Kan jeg selv afhente mine varer?

Ja. Du er velkommen til selv at afhente dine varer på vores kontor / showroom i Roskilde. Du skal dog først give besked på tlf.: 70 21 29 29 om hvornår du kan komme og hente varerne.

Hvad nu hvis jeg ikke er hjemme når fragtmanden kommer?

Det er vigtigt at der er nogen til at tage imod varen når fragtmanden kommer med den. Er du ikke hjemme i dagstimerne, så kan du eventuelt få den leveret på arbejdspladsen, eller alternativt sætte en fuldmagt på døren, hvor du giver fragtmanden tilladelse til at stille pakken. Bemærk at hvis fragtmanden kører forgæves fordi der ikke er nogen hjemme, så risikerer du at komme til at betale for fragten igen. 

 

 

 

Alle rettighederne tilhører www.monsterbilligt.dk En del af AAimport ApS
More Magento Furniture Templates at TemplateMonster.com